Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snacka om scenförändring

0–1 i baken redan efter tio sekunder.

Sedan totalt uppsnurrat och upprullat under den första halvleken.

Att Team Hudik klappade till Sundsvall med 3–2 (0–2) lär vara årets fotbollsmirakel på Glysisvallen.

Direkt efter avspark tappade Team Hudik boll och fokus och gav fritt fram för Sundsvalls Irma Nordmark som klämde in 0–1 redan efter tio sekunders spel.

Fortsättningen av halvleken blev lika kämpig för Team Hudik som svärmade framför Lina Ringshamre i Team Hudiks mål. Ett skott i den 25:e minuten styrdes via ett Hudikben decimetern utanför, ett annat i den 31:a minuten blev till en rungande stolpträff.

När så Martina Grönlund i den 43:e minuten skarvade in 0–2 fanns det ingenting, absolut ingenting, som skvallrade om något i poängväg för hemmalaget.

När Jonna-Li Hedqvist läckert spelade fram Sanna Lööw Ohlson till 1–2 två minuter in på den andra akten fick Team Hudik den kick som behövdes.

Åtta minuter senare skickade Jonna-Li Hedqvist ett nytt smörpass till Sanna Lööw Ohlson som drog in kvitteringen.

Exakt när klockan visade 90.00 klappade inhopparen Maria Hagelberg in 3–2 till Team Hudik. Sundsvall hann göra avspark, men tiondelen efter blåste domaren Rickard Kjellin av matchen.