Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snabbt uppåt för Northern safari

Arbråtjejen AnnaSara Dahrén har gått upp på försäljningslistan med Northern safari. Musiken beskriver hon som både jazz, blues och hälsingecountry.
– Det har gått så bra så fort, säger AnnaSara Dahrén.

Annons

Skivan "Surface for you" med sina fem låtar släpptes officiellt 1 juli, under Humla vis- och popfestival i Ljusdal. Nu ligger fyra på singellistan på musiksajten cdon.com. Northern safari har gått om flickidolen Ulrik Munther och har bara Eric Saade kvar att knäcka.

– Det är ju jätteroligt, säger 26-åriga AnnaSara Dahrén.

Låtarna har hon spelat in själv under det senaste året. Fyra av låttexterna är skrivna av Uppsalabon Anette Skåhlberg, som tog kontakt med henne efter ett framträdande i lokal-tv och ville samarbeta.

– Hon är en jättehärlig människa som vill få saker gjorda. Vi ger varandra jättemycket energi och inspirerar varandra, säger AnnaSara Dahrén.

Nästa lokala spelning för Northern safari är Hem till byn-festivalen i Rengsjö, men innan dess blir det ett framträdande på fredag i P4 Uppsala.