Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smutsigt och trångt i Haneborg

I söndags spelade Hällbo IF handboll matcher på hemmaplan, Haneborg, och Arbrå HK var inbjudna till vår spelhall.

Det blev fullt på bänkarna inne i hallen och man placerade ut lösa stolar efter väggarna och enda fram till bakom handbollsmålen.

Det är år 2014 och vi i Kilafors har inte ens en läktare för att få publik som kollar när våra ungdomar (vår framtid) utövar sina aktiviteter. Nu var det Arbrå och Hällbos handbollslag som möttes men hade det varit fler lag hade inte publiken fått plats. Bedrövligt tycker jag och många fler föräldrar inom Hällbo IF.

Nu är det ju så att det inte bara spelas och tränas handboll i hallen utan det är även badminton och innebandy som tränas i hallen och hur ska man kunna ordna större cuper om man inte har en läktare som publiken kan sitta på och kolla. Både Alfta och Edsbyn har publikvänliga läktare som vi kunnat använda när vi kollat på tjejernas handbollsmatcher.

Det vi dessutom reagerade starkt på var att det i ena hörnet på planen låg en hög med ihopsopat damm och grus... Varför städas inte hallen riktigt? Ekonomiska brister även där? Alltså, man blir rätt besviken och man börjar fundera vad folk utifrån får för syn på Kilafors. Vi såg att även Arbrå supporten såg högen med damm och grus idag och det kändes riktigt pinsamt!

Kan man inte göra nåt åt läktarplatser på Haneborgs sporthall i Kilafors och satsa på ungdomars fritidsaktiviteter?

Besviken handbollsförälder i Hällbo IF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel