Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Småstadslivsgänget gjorde det igen - ännu roligare

I helgen har det varit stor premiär för filmen Småstadsliv 2 på Röda Kvarn i Edsbyn. Förväntningarna på vad som komma skulle har varit stora och på premiärdagen visades filmen vid tre välfyllda föreställningar. Ingen behövde bli besviken, det blir bara roligare och roligare.

Redan vid de första filmbilderna bryter jublet och skratten ut i salongen och ytterligare en rolig resa tillsammans med det kluriga Småstadslivsgänget har bara börjat.

Till den här andra filmen har de duktiga amatörskådisarna tagit hjälp av något mer proffsiga krafter utifrån och har då fått hjälp av skådespelarna Erica Braun och Sacha Mesic.

Applåderna brakade loss när eftertexten började rulla. Hyllningarna som började i salongen fortsatte sedan utanför biografen där många dröjde kvar en stund efter filmen.

Så hade de gjort det igen Christer Johansson, Christian Wallin, Peter Rox Eriksson, Martin Göransson, Martina Olsson och de andra. De hade fått folk att skratta och må bra.