Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sluta vara så maktfullkomliga

Som man bäddar får man ligga, fru Knapp!

Först köper ni över Miljöpartiet med en landstingsrådsplats! Överlöpare är inget att hålla i handen långsiktigt utan förr eller senare kommer verkligheten i kapp! Det behövdes bara att en person hoppade av på grund av att denne inte trodde på samarbetet med er.

Då köper ni över Centerpartiet med samma medel för att kunna sitta kvar i er maktfullkomlighet. Hur länge?

Personligen röstar jag på ett parti när det gäller riksdagen men vid kommunal- och landstingsval brukar det bli personval för jag tror att vissa personer kan påverka skeendet.

Centern kommer inte i fortsättningen få min röst.

Hörde Knapp intervjuas i radion för någon vecka sedan. Hon upprepade flera gånger att hon måsta stödja sina beslut på professionen. Det vill säga överläkarna, divisionscheferna och tjänstemännen som alla sitter i Gävle och som vill ha all sjukvård samlad på sin arbetsplats.

Nu är det på hög tid att du för en gångs skull lyssnar på dina uppdragsgivare. Om du inte vet det är det vi medborgare som tillsatt dig och ditt parti och som skattebetalare betalar för att få en någorlunda rättvis vård oavsett var vi bor i länet. På de sista tio åren har vi i södra Hälsingland upplevt den ena nerdragningen efter den andra och nu är det Hudiksvalls tur.

Uppgiven medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel