Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slitvargen vill stanna i LBK

Mittfältskämpen Jens Hermansson vill stanna i LBK nästa säsong.

– Insatsen är väl som den är i dag. Men det finns potential i den här gruppen, säger nyförvärvet från Edsbyn.

Jens Hermansson hade svårt att ta en ordinarie plats i Edsbyn. Därför bytte han Hälsingeklubb inför den här säsongen – till Ljusdal.

En säsong där den hårt arbetande mittfältaren har fått vara med om många nederlag – inte minst 1–3 förlusten mot Katrineholm i den sista kvalomgången.

– Jag tycker att det som händer här i dag speglar säsongen. Det har varit mycket berg- och dalbana. Vi vann till exempel borta mot Kungälv med 4–1 i serien, och det är det inte många lag som gör. Sen blev det stryk med 10-0 mot Gais i matchen efter, säger Jens Hermansson, som ändå verkar ha trivts i Ljusdal under vintern.

Kontraktet skrevs på 1+1 år, vilket betyder att han aktivt måste ta ett beslut om sin framtid i LBK.

– Jo, nog vill väl jag stanna här säger han.

Vad måste bli bättre i laget nästa säsong?

– Dels har det ju varit lite struligt på tränarfronten. Men det handlar väl även om att allt måste snäppas upp i elit-tänket. Vi har levt för mycket på individuella prestationer i offensiven känns det som. För att ta steget och vinna matcher mot bättre lag så måste vi vara smartare.

Har du förtroende för "Böna" Eriksson och Patrik Larsson om de fortsätter som tränare?

– Ja, det har jag. Det har varit svårt för dem också, men jag tycker att de har varit tydliga.