Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Släng ut trådlös utrustning

Vi är utsatta för det värsta experiment som mänskligheten skådat. Strålningen i samhället som bara ökar och blir starkare, skadar oss ända ner på cellnivå.

Många har skrivit om sömnproblem. Det har alla vi som är elöverkänsliga också, i fel miljö. För de flesta var det så det började.

Psykiatrin är överfull av olyckliga människor som tror att de är på väg att bli galna. Eftersom det känns som deras hjärnor brinner upp och de blir desorienterade och klarar inte sin vardag. Många är på väg att bli elöverkänsliga. Strålningsfri miljö en vecka och de känner sig friska igen. Om det inte har hunnit gå för långt.

Allt fler får diagnosen adhd och damp. Kemikalier, tungmetaller och miljögifter är även boven där och så strålning på det. Då blir det härdsmälta i hjärnan.

Finns det då något hopp om en bättre framtid? Jadå, för även om myndigheter, läkare och uppsatta personer som kan påverka här i Sverige sover sin Törnrosasömn, som vår Socialstyrelse till exempel. De tillstår att elöverkänslighet är ett funktionshinder. Men de gör inget för att hjälpa oss. Vi har rökförbud på offentliga platser av hänsyn till våra medmänniskor. Men stråla skallen av varandra med mobiler. Det får vi göra. Det hjälper inte att vi är medlemmar i HSO (Handikapporganisationen). Vårt handikapp tar ingen hänsyn till.

Men som tur är har många vaknat utomlands. Europarådet skriver i en resolution: Lågstrålande områden bör inrättas och andra åtgärder vidtas för att skydda elöverkänsliga personer i Europa. De säger också att länderna ska göra allt som går för att minska exponeringen för hela befolkningen. Vad då? Är strålning farligt? Sverige har nog den högsta strålningen i världen och ingen kontroll på den. Rädda er medan ni kan. Släng ut all trådlös teknik. Prata minimalt i mobil. Skydda er barn. De är vår framtid. Vi vill inte ha fler medlemmar i vårt förbund.

Ing-Marie Ekmark

medlem i Elöverkänsligas Förbund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel