Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord, Hubert Teike

/

Hubert Teike, en av våra absolut viktigaste medlemmar i Lions Club Hudiksvall har stilla somnat in.

Annons

För en förening är medlemmars engagemang en av framgångsfaktorerna. Alltsedan 1965 när Hubert blev medlem i vår klubb har han varit en synnerligen aktiv medlem. Under sitt 50-åriga medlemskap har han visat 100-procentig närvaro. Ingen i vår klubb kan visa något liknande och vi tror att det blir svårt att tangera det också. För detta har Hubert också uppmärksammats av vår klubb.

Men det gäller att inte enbart närvara i våra diskussioner vid möten utan också acceptera styrelse- och andra uppdrag.

Som den bankman han var, var det också naturligt att han skulle sköta klubbens ekonomi. Det gjorde han naturligtvis med bravur och i våra protokoll kan man läsa klubbkassören lämnade som vanligt en väldokumenterad rapport

Förutom sysslan som kassör har det varit självklart för Hubert att ingå i olika kommittéarbeten samt att deltaga i klubbens övriga aktiviteter.

De senaste åren fram till sin bortgång var det också självklart att hans uppdrag var revisorns. För allt som Hubert gjort, har han också tilldelats den finaste utmärkelse man kan få som Lionmedlem, nämligen Melvin Jones Fellowship.

Självfallet finns oerhört mycket mer att skriva om denna genuine Lionmedlem och hedersman. Ingenting blir sig riktigt likt utan Hubert, Vi kommer att sakna honom, hans otroliga engagemang, hans perfektionism och hans glimt i ögat

Till våra månadsmöten var han automatiskt anmäld, han planerade sina resor för att inte missa något möte, vem tänker så i dag mer än han?

Tack Hubert för alla dina år som du givit oss. Tack hela din familj för alla timmar som ni givit oss.

Till nästa möte är han automatiskt anmäld – för han kommer alltid att finnas med oss.

Lions Club Hudiksvall

Mer läsning

Jag och mitt barnbarn

Jag och mina barnbarnsbarn

Jag och mitt barnbarn

Jag och mitt barnbarnsbarn

Jag och mitt barnbarn

Jag och mitt barnbarn

Annons