Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fredrik Hartman 40 år

/

Fredrik Hartman, Bollnäs, fyller 40 år lördagen den 26 september.

Annons

Sedan maj månad arbetar han på Bollegården, där han hjälper till med gräsklippning, buskröjning och städning av områden utomhus med mera.

Fredrik Hartman jobbar vid dagliga verksamheten i Bollnäs kommun. Tidigare arbetade han i utegruppen på kommunens anläggning, kallad Norgrens. Därefter blev det jobb på Skogens Kol och de senaste fem, sex åren har han hjälpt till på Söråkers golfbana under sommaren och på ridhuset i Bollnäs under vinterhalvåret.

Fredrik Hartman har ett stort intresse för idrott och han spelade mycket fotboll och innebandy förut. I dag är han en engagerad supporter i Bollnäs Bandy och Skellefteå AIK och har stor koll på vilka nummer spelarna har på sina tröjor.

Fredrik Hartman har besökt två SM-finaler i bandy, dock blev det förlust på båda. Men i år är han säker på att det blir guld för Bollnäs.

Den stora upplevelsen inför 40-årsdagen var den 4 augusti då han, tillsammans med 5 900 åskådare, såg Skellefteås första isträning i Skellefteå Krafts Arena. Det glömmer han aldrig.

I övrigt gillar Fredrik Hartman att köra sin flakmoppe och att spela golf ibland med mamma och pappa.

Högtidsdagen firar han med en fest på Bollegården med lekar, tävlingar och mat.

Mer läsning

Jag och mitt barnbarn

Jag och mina barnbarnsbarn

Jag och mitt barnbarn

Jag och mitt barnbarnsbarn

Jag och mitt barnbarn

Jag och mitt barnbarn

Annons