Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skulle avstyra bråk – hoppade från andra våningen

Under natten till söndagen larmades polisen till en fest utanför Hudiksvall, där det hade uppstått bråk. En kvinna fick föras till sjukhus med ambulans efter att hon försökt avstyra bråket.

Annons

Det var vid 04-tiden som polisen fick in larmet varpå de skickade en patrull till adressen, i en by strax norr om Hudiksvall.

När patrullen kom fram visade det sig att en fest hade spårat ur.

– En man hade bråkat med två kvinnor och vi har upprättat anmälan om två fall av misshandel samt ringa narkotikabrott genom eget bruk, säger Tor Stens, befäl vid polisens regionledningscentral.

Alla inblandade uppges vara i 18-årsåldern. En man var kraftigt berusad och fick följa med till polisstationen och sova ruset av sig.

– En man blev omhändertagen genom LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer), säger Tor Stens.

En kvinna som befann sig på festen fick föras till sjukhus efter bråket. Kvinnan hoppade från andra våningen på ett hus i ett försök att avstyra slagsmålet – och blev liggande orörlig på marken.

– Hon landade väldigt illa för när patrullen kom dit så kunde hon inte röra på benen, berättar Tor Stens.

Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans då man befarade att hon skadats allvarligt.

Den omhändertagna mannen misstänks nu för bland annat misshandel och ringa narkotikabrott.