Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skrällar på Hagmyren

/

Två riktiga skrällar, bägge av amatörtränade Bollnäshästar, sänkte det mesta på V5-spelet där det nu blev 80 755 kronor till två vinnare.

Annons

No More Headache är en fin travare i grunden och för Sören Eriksson klev han runt fältet i V5-2 på ett snyggt sätt. Fuxhingsten visade snygga takter och var aldrig det minsta hotad om segern trots att han gick ett tufft slutvarv. Den hästen vinner fler lopp framöver.

Clipping Fargo spelade till jättefavorit i V5-3 men han spolierade sina chanser kort efter start. I stället var det Tomas Pettersson som bjöd på en jätteöverraskning till 50 gånger insatsen med åttaårige Bollnäshästen William Way. Hästen, som tränas av Anna Hagman, tog nu sin första seger i karriären efter att ha serverats ett fint lopp.

En Bollnässkräll blev det också i V5-5. Då var det Fredrik N Jonsson som skrällde med Ann-Sofie Kihlströms Game Southwind. I en mycket tät duell kunde man avgöra med minsta möjliga marginal. Tre hästar var på linje i mål men målfotot gav segern till Bollnäshästen som nu gjorde en mycket tapper insats.

Hibogubben tog sin femte seger för året när han med Kajsa Frick från dödens skaffade sig greppet vid upploppets början.

ROGER NYGREN

Mer läsning

Annons