Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skräll mot serieledaren

Först missade han en straff – sedan skakade han av sig olusten och sänkte serieledande Falun.
Strands Cihan Sener hann med en hel del när Strand skrällvann mot Falun med 3–2 (1–1).

Annons

Falun kom till Hudiksvall som obesegrad serieledare och trillade stundtals boll riktigt bra.

Men efter en aningen darrig inledning hittade Strand både pondus och moral och gjorde nationaldagen besvärlig för Falun.

Kristian Johansson Fantenberg drog in 1–0-målet i den åttonde minuten men bara fyra minuter senare kvitterade Falun på straff.

Tre minuter före pausvilan vräktes Cihan Sener omkull i det andra straffområdet och la själv upp bollen på straffpunkten. Straffen saknade dock fart och blev ett lättlimmat byte för Mikael Wiklund.

Sedan rivstartade Strand den andra halvleken.

I den 51:a minuten fick Cihan Sener kalasträff och när bollen touchade en motståndare var målvakten chanslös.

2–1 blev sedan 3–1 i den 58:e minuten. Då snodde Cihan Sener åt sig bollen utanför straffområdet och gick sedan med fart och tyngd rakt igenom och rullade in bollen.

– När Falun sedan reducerade blev det jobbigt men vi jobbade oss till den här segern som förstås är säsongens skönaste hittills, sa Strands tränare Fredrik Näsman.

– Tre fjärdedelar av backlinjen från förra matchen var nu utomlands men ersättarna löste det charmant, sa Fredrik Näsman.