Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sköt dig själv och skit i andra

Jag är medveten om att många svenskar lider av sköt dig själv och skit i andra-syndromet, men det som jag fick bevittna i fredags gjorde mig illamående.

Vid E4:an i Jättendal, några meter innan Lias Café, ligger en bil som är halvvägs begravd under snön i diket. Det var mörkt så man såg inte in i bilen men varningslamporna blinkade så vi förstod att något var fel. Det var vältrafikerat den kvällen så det var tur att det fanns en parkeringsplats vi kunde stanna på utanför kaféet för att ta oss till diket där bilen låg. Det visade sig att mannen i bilen hade suttit i 20 minuter och väntat på hjälp eftersom han inte hade klarat av att få upp dörren. Vi fick hjälpa honom att gräva bort snön så att mannen till slut kunde ta sig ut.

Mannen var trots allt oskadd, men tänk om det hade varit värre? Då hade kanske de där 20 minuterna varit livsavgörande. Jag tycker att alla som befann sig på E4:an i fredags och som såg bilen borde ta sig en tankeställare då det ändå kunde ha varit en mans liv på spel. Jag tycker ni ska skämmas och hoppas ni agerar annorlunda nästa gång.

Emelie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel