Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skön seger för Team Hudik

Tre raka matcher utan seger och en rad ordinarie spelare borta. Då tog Team Hudik sig samman och fixade tre sköna poäng efter 2–1 (2–0) på Sparbanken Arena mot Krokom/Dvärslätt.

– Vi ställde ett väldigt ungt lag på benen, men jag tycker att tjejerna gör det bra och att vi vinner fullt rättvist, sa Team Hudiks tränare Pälle Olsson.

Han fick se sitt lag skapa mängder av målchanser men den ende som hade siktet rätt inställt var Maria Hagelberg.

Hon slog till två gånger om. Först i den 16:e minuten då hon blev frispelad av Anna Johansson och gjorde 1–0 och sedan i den 40:e minuten då hon säkert satte dit 2–0.

Jonna-Li Hedqvist borde gjort något eller några mål på sina fyra rena frilägen, men Jonna-Li hade inte marginalerna på sin sida.

I den andra halvleken hade Team Hudik chansen att punktera matchen, men i stället kunde Krokom/Dvärslätt reducera till 2–1 i slutminuterna sedan domaren Petra Lif Eriksson missat en solklar frispark åt hemmalaget.

Men Team Hudik höll undan och spräckte därmed den trista trenden.