Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skön dubbel för Landgren

Hela 100 000 kronor var förstapriset i det rikstotolopp som kördes för klass II på söndagen på Dannero.
I det loppet blev det seger för Bosse Landgren som vann med Magnus Träffs On The Top.

Annons

Landgren laddade rejält från start och kunde lätt hålla ledningen efter 1.11/500 och sedan gick varvet på 1.15. Redan innan slutsvängen drog sedan Landgren upp farten själv och stack undan med några längder. Sedan var det ingen som kunde gå i närkamp med Bollnäshästen.

– Jag var egentligen aldrig orolig för att vi inte skulle kunna hålla ledningen. Det här är en riktigt bra häst som nu blev lite bekväm när han blev ensam men sedan själv tog i lite när de övriga närmade sig, berättade segerkusken.

On The Top vann nu sin fjärde seger på fem starter sedan han kom till Träff. Nu vann han på 1.14,8/2140a till favoritoddset 3,48.

Landgren vann sedan också ett STC-lopp för fyraåriga kallblodet Ivarsqvick och fick 40 000 kronor för den segern. Även den är tränad av Magnus Träff och efter ett offensivt upplägg skaffade man sig tidigt en stor ledning. Sedan höll man också undan lätt och vann före Trolldin.

För Ivarsqvick var det första segern i karriären och på toton betalades den med 4,72 i vinnarodds. Vinnartiden blev 1.29,0/2160.

Mer läsning

Annons