Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skivinspelning med höga ambitioner

Hellsingland Underground går nu in i studion för att spela in sitt andra fullängdsalbum.

– Även om vi är nöjda som fan med första skivan känns de här låtarna som att det kommer bli dubbelt så bra, säger sångaren Charlie Granberg.

Bandet har satt ribban högt och har stora ambitioner med sitt andra album.
– Vi siktar på att göra ett album lika bra och lika klassiskt som Back in Black, Born to Run, Appetite for Destruction eller Led Zeppelins första. Det låter säkert storhetsvansinnigt men det vore ju helt meningslöst att sikta lägre. Det känns som om att det kommer bli lite skitigare, lite hårdare, men den rymmer även en pianoballad som är det lugnaste vi någonsin gjort, berättar Charlie Granberg.

att skivan kommer att släppas i slutet av det här året, annars tidigt nästa år. Och hela hösten kommer att ägnas åt inspelning, mixning och skivomslag.
– Sen har vi precis fått napp från ett tyskt bokningslag som vill boka in en turné i Tyskland, Österrike och Schweiz när platten är slappt, men det blir nog framåt nästa vår, säger Charlie Granberg.
Deras debutalbum, Hellsingland Underground, har hittills sålt i över 3 000 exemplar.