Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skäms, vuxna människor

Den senaste tiden har tidningen blivit fylld av insändare från vuxna människor som klagar på kvinnobadet. Spela roll?! Hur orkar ni lägga er energi på något så fruktansvärt löjligt och oviktigt som detta?

Den senaste tiden har tidningen blivit fylld av insändare från vuxna människor som klagar på kvinnobadet. Spela roll?! Vem bryr sig, det gynnar knappast bara invandrade kvinnor då jag tror många skulle vilja bada utan män som glor på deras kroppar.

Hur orkar ni lägga er energi på något så fruktansvärt löjligt och oviktigt som detta? Det finns ju viktigare saker; ni kan väl till exempel ge en likadan reaktion på det faktum att Sverige är ett ledande land när det gäller antal våldtäkter per invånare i Europa? Och på det faktum att vi utreder/dömer så få våldtäktsmän att vi ligger under kraven på mänskliga rättigheter inom EU?

Men visst, det kanske inte är lika viktigt som ett kvinnobad i Söderhamn, för kvinnor har väl inte rätt till något i Sverige vad jag förstår?!

Jag hoppas att ni skäms!

Fredrik L

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel