Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skäms politiker!

Vi deltog vid måndagens kommunfullmäktige, på allmänhetens frågestund, och kan bara säga att ni politiker borde skämmas! Inte en enda fråga besvarades rakt och korrekt.

Annons

Ni får ju frågorna i förhand, så ni borde kunna förbereda ett svar på just det som frågas, i stället för att göra utsvävningar utan direkt anknytning till frågan. Är ni så totalt ointresserade av vad vi har att säga? Det är väl ändå oss ni ska lyssna på? En medborgare fick inte ens ställa sin fråga på grund av den inte adresserats till kommunfullmäktiges presidium. Det är väl ändå att försöka tysta ner, för er, obehagliga åsikter?

På vår fråga: har man eller tänker man göra en analys om hur våra barn kommer att må om de tvingas pendla till en storskola på Gärdet?

Fick vi svaret av Jan Lahenkorva: vi tänker göra en kalkyl av vad bussarna kommer att kosta.

Goddag yxskaft.

Så, Stefan Permickels, du sa i början av mötet att ni politiker måste ”återupprätta förtroendet för det politiska systemet i Bollnäs”. Då ska vi ge ett råd hur ni kan göra det. Börja lyssna!

Gia Whitehead, Arbrå, Nina Pettersson, Kilafors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel