Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skaffa inte djur om du inte klarar av det

Jag skulle vilja ha allas uppmärksamhet – mot djurmisshandel och varghat. Jag är en djurälskare och det skär i hjärtat när jag ser djur misshandlas. Jag vill att alla ska förstå allvaret. De personer som vet att man inte klarar av djuren borde inte skaffa djur.

Det är vi människor som väljer att skaffa djur. Djuret ber inte att få komma till någon som bara håller det inne och djuret ber inte att få komma till någon som måste ta bort det för att det har hållits inne och inte fått mat och vatten som det ska.

Och det där med vargar, alla är så mycket emot vargar och tycker de borde skjutas, men det är vi människor som hugger ner träd och skjuter deras mat. Då är det väl inte så konstigt att vargarna springer och tar djur från oss. Jag har själv djur, men bara för det är jag inte emot vargarna. De har levt länge och har rätt att få leva. Jag säger bara en sak: Jag är en tjej på 13 år och är mer resonlig än de flesta vuxna! Men gör någonting åt det här!

Maja Eriksson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel