Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sju landshövdingar besöker Magoo

Landshövding Barbro Holmberg har bjudit in landets samtliga kvinnliga landshövdingar till en Gävleborgsturné, den 28 och 29 maj.

Annons

Barbro Holmberg har bjudit in landets övriga sex kvinnliga landshövdingar till vårt län, 28 och 29 maj, för att visa hur det nya Gävleborg börjar ta form. De sju utgör ett nätverk som träffas en gång om året för att utbyta erfarenheter och för att lära känna varandras län lite bättre.

Besöket under torsdagen inleds med en visit hos framgångsrika Söderhamnsföretaget Magoo. Därefter fortsätter färden till Bollnäs (Växbo). Middag äter man på Gävle slott. Fredagen ägnas åt Gästrikland, med bland annat guidning hos Gevalia och lunch på Furuviks Brygga.

De kvinnliga landshövdingarna är, förutom Barbro Holmberg: Kristina Alser Kronoberg, Marianne Samuelsson Gotland, Ingegerd Wärnersson Blekinge, Eva Eriksson Värmland, Maria Norrfalk Dalarna, Chris Heister Västerbotten.