Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista chansen: Se konserterna från Hälsingland live innan de försvinner – Perssons pack, Blues transfusion och Östen med resten

Artikel 10 av 11
Hälsingland live
Visa alla artiklar

Har du missat konserterna med våra lokala stjärnor så som Persson och nya packet, Östen med resten, Anna Sahlene eller Lena Jonsson trio? Ta chansen nu – för den 14 juni försvinner konserterna.

Förtydligande: Det är är en gammal artikel. Konserterna som länkas nedan var tillgängliga att se fram till och med den 14 juni 2020.

Kultursatsningen Hälsingland live blev snabbt en succé. Tusentals tittare har sett de sex konserterna, som Bollnäs kulturhus producerade i samarbete med kommunala bolag och som visades gratis bland annat här på helahälsingland.se.

Du som ännu inte har tagit dig tid att kolla på konserterna, som hyllats av tittarna, har fram till och med den 14 juni att göra det. Sedan kommer konserterna inte längre att vara tillgängliga.

Här kan du se alla konserter i repris:

Projektet Hälsingland live innehåller sex digitala konserter med lokala artister. Konserterna har spelats in på Bollnäs kulturhus som liveuppträdanden – som sedan sänts gratis på vår sajt helahälsingland.se. Alla konserter går att se genom att klicka på länkarna nedan:

Konsert #1: Östen med Resten.

Konsert #2: Lena Jonsson Trio.

Konsert #3: Pär Engman.

Konsert #4: Kristine West, Erik Rydvall och Ale Möller.

Konsert #5: Anna Sahlene och Blues Transfusion.

Konsert #6: Per Persson och Nya Packet.

Konserterna går att se i repris våren ut. Alla konserter är gratis att ta del av och kräver ingen inloggning eller att du ska uppge dina personuppgifter. Projektet Hälsingland Live arrangeras av Kulturenheten, Bollnäs kommun, med stöd av Bollnäs Bostäder, Bollnäs Energi, AEFAB, Ljusdalshem, Studieförbundet Bilda och Hälsinglands Sparbank, samt helahälsingland.se.