Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Silvstedt lockar turister till Hälsingland

Sommaren står för dörren och inför ledigheterna har Hälsingland Turism besökt Mälardalen för att locka turisterna att semestra i vårt landskap. Som extra draghjälp i marknadsföringen fanns fotomodellen Victoria Silvstedt och artisten Lina Hedlund med gruppen Alcazar på plats.

Förra sommaren var ett toppenår för turismen i landskapet och nu vill Hälsingland Turism locka än fler besökare till Hälsingland.

- Vi räknar med att svenskarna kommer att semestra i allt större utsträckning i Sverige och då har Hälsingland alla förutsättningar att slå förra årets toppsiffror. Hälsingland är på gång och vi ligger strategiskt mitt i Sverige, säger Maria Owén marknadsansvarig för Hälsingland Turism.

I fyra dagar har Hälsingland Turism varit i Forum Nacka utanför Stockholm och marknadsfört landskapet. Som extra draghjälp var fotomodellen från Bollnäs, Victoria Silvstedt och Kilaforsartisten Lina Hedlund med gruppen Alcazar inbjudna.