Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Show i Wallmans-stil

I alltför korta shorts, stövlar, keps och gubblinne arbetar Anders Callmyr på Långnäsparken. Arbetskläderna är föga smickrande, men just denna kväll sitter de som pricken över i.
För 17:e säsongen i rad showar personalen för gästerna, i bästa Wallmans-stil, under det så kallade Tisdagsnöjet.

Gästerna sitter bänkade och väntar på kvällens huvudgrej. Plötsligt ljuder Måns Zelmerlöws melodifestivalhit Hope & Glory ur högtalarna och tvillingarna Malin och Sandra Hansson dansar ut från baren.

Det är början på ett fullspäckat program med ballader, schlagers och gamla hits. Naturligtvis blir det lite ABBA och som Frida och Agneta denna kväll ses Terrassen-personalen Kristina Lindholm och Annika Olofsson.

Chefen Anders Callmyr kommer inte undan han heller. Jublet stiger bland gästerna när han kommer in och river av Tomas Ledins Just nu och Sensuella Isabella. Han skojar med publiken och bjuder på sig själv.

Gästen Bernt Hellberg från Gäddvik utanför Alfta var imponerad.

– Det är första gången som jag är här och det är jätteroligt. De är jätteduktiga på att sjunga, sa han.