Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Shit, jag säger bara shit...

Först och främst tycker jag att det är förbannat löjligt att tjafsa genom tidningen, slösa plats på erat löjliga tjafs i tidningen, ursh! Som alla lär förstå så handlar det jag skriver om artikeln som Sven-Åke Thoresen skrev.

Annons

Först och främst tycker jag att det är förbannat löjligt att tjafsa genom tidningen, slösa plats på erat löjliga tjafs i tidningen, ursh! Det finns så mycket annat att skriva än om erat tjat! Som alla lär förstå så handlar det jag skriver om artikeln som Sven-Åke Thoresen skrev. Det är många som skriver och hugger tillbaka, varför inte bara leta reda på varann och prata öga mot öga med varann? Det är inte så svårt att ta reda på vart folk bor nu för tiden, det finns faktiskt internet sidor som eniro & hitta.se. Hur gammal är ni egentligen?! Vi ungdomar tjafsar inte genom tidningen, utan det gör vi öga mot öga om det är nått vi vill ha sagt! Mogna lite mer tycker jag, ni är säkert 40-50+ och vi ungdomar är mognare än er. Och sen tycker jag inte att HT ska publicera all detta skit dom skriver om! Babbla om en massa hus, shit säger jag bara!

Kikki

Gnarp

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel