Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFF vill bevara förlustfria sviten

Sent poängtapp senast. Nu ska Söderhamn försöka inleda en ny rad av segrar.

Söderhamns FF är imponerande nog som nykomling fortfarande obesegrat i herrtvåan. Två vinster och en oavgjord vid de tre säsongsinledande omgångarna. Men SFF kunde stått på nio av nio möjliga poäng – förra helgen kvitterade Östersund till 3–3 i den 88:e minuten.

– Märkligt att vi inte vann när vi gjorde tre mål på bortaplan. Och att samtliga insläppta var vid fasta situationer känns frustrerande, för det är en av våra styrkor, säger backen Emil Oremo.

På söndag reser söderhamnarna norrut för att möta Teg i den fjärde omgången. Umeålaget har börjat trevande – en vinst och tre förluster.

– Jag vet inte ett shit om Teg, visste inte ens att det fanns ett lag som heter det. Vi har gjort bra insatser hittills, skulle önska att vi kan ha ett mer organiserat passningsspel. Nu blir det att vi är snortäta bakåt och riktar in oss på kontringar, och det är väldigt kostsamt för orken. Fast det har ju å andra sidan varit gynnsamt för oss än så länge.

Truppen har inte drabbats av några nya skador eller sjukdomar under veckan. Men mittbacken Dennis Hoffmann följer inte med i bussen eftersom han blir pappa vilken sekund som helst.