Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFF tar revansch?

Vallentuna kommer till Hällåsen på lördag. Förra säsongen tog 08:orna fyra av sex poäng mot SFF som har skadeproblem inför matchen.

På lördagen begår Söderhamns FF aningen sen hemmapremiär i division 2-fotbollen. Sedan den tänkta premiärmatchen (Råsunda den 26 april) flyttades på grund av ospelbar plan blir det 08:a-laget Vallentuna som är först ut att försöka luva svårspelade SFF på poäng.

I fjol slutade Vallentuna två pinnhål före SFF och spelade en anfallsfotboll som gjorde att laget hade två lirare i toppen på skytteligan.

– Men i år har de inte börjat så himla bra och har väl bara en poäng, funderar Niklas Holm.

 

Stefan Westberg, tränare i SFF, myser förstås fortfarande åt de sent inhämtade poängen mot Sandviken senast, men grämer sig i nästa mening åt att skadeläget redan tagit ett trist grepp om laget:

– Ja, tyvärr har vi ingen naprapat. Det var likadant i fjol, innan jag till slut fick loss en. Men det gör att vi har åtminstone tre man borta som kanske hade kunnat vara med om vi hade haft en.