Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFF tar revansch?

Vallentuna kommer till Hällåsen på lördag. Förra säsongen tog 08:orna fyra av sex poäng mot SFF som har skadeproblem inför matchen.

Annons

På lördagen begår Söderhamns FF aningen sen hemmapremiär i division 2-fotbollen. Sedan den tänkta premiärmatchen (Råsunda den 26 april) flyttades på grund av ospelbar plan blir det 08:a-laget Vallentuna som är först ut att försöka luva svårspelade SFF på poäng.

I fjol slutade Vallentuna två pinnhål före SFF och spelade en anfallsfotboll som gjorde att laget hade två lirare i toppen på skytteligan.

– Men i år har de inte börjat så himla bra och har väl bara en poäng, funderar Niklas Holm.

 

Stefan Westberg, tränare i SFF, myser förstås fortfarande åt de sent inhämtade poängen mot Sandviken senast, men grämer sig i nästa mening åt att skadeläget redan tagit ett trist grepp om laget:

– Ja, tyvärr har vi ingen naprapat. Det var likadant i fjol, innan jag till slut fick loss en. Men det gör att vi har åtminstone tre man borta som kanske hade kunnat vara med om vi hade haft en.