Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFF måste vinna mot Sund

Söderhamns FF måste vinna de återstående matcherna och därtill få hjälp från andra lag för att laget ska ha en liten, liten chans att klara nytt kontrakt i division 3.

– Vi måste bara vinna och strunta i de andra matcherna. I de sista två, mot Brynäs och Heby, har vi gjort två bra matcher och vi fortsätter spela på samma sätt mot Sund, säger SFF-tränaren Henrik Åhnstrand inför lördagens bortamöte.

Även om det är svårt att peka ut en enskild match när det började trilskas för Söderhamn så sitter ändå hemmamötet med Sund djupt etsat.

– Det var en hemskt konstig match mot dem hemma där de tidigt fick en utvisad och gjorde mål på allt. Jag hade stort huvudbry efter den matchen, minns Henrik Åhnstrand vars lag inte lyckades förvalta övertaget i den matchen för fem öre och i stället föll med klara 1–3.