Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sewed spelklar för Rengsjö

Rengsjö slog Korsnäs borta i första omgången.

På lördagen väntar "hemmapremiär" på Solrosens IP.

Glädjande för Rengsjö är att libyern Aimen Sewed är spelklar.

I premiären borta mot Korsnäs vann Rengsjö med 2–1 efter Daniel Ölanders kvittering och sedan Christian Törnros sena övertidsmål.

På lördagen ställs laget mot Kubikenborg, som också vann sin premiär, "hemma" på Solrosens IP. Om Rengsjö vinner där har laget lika många poäng efter två omgångar som man hade under hela fjolårets vårsäsong.

Glada nyheter för Rengsjö SK är att Aimed Sewed, nyförvärvet från Libyen som spelat i näst högsta divisionen i hemlandet, är spelklar.

– Aimen håller hög klass i allt han gör, det finns så mycket fotboll i den grabben, berömde tränaren Putte Svensk efter 2–2 i träningsmatchen mot Bollnäs där 27-åringen stod för två assist.

Robin Modd och Philip Björkman är också tillbaka i laget. Däremot kommer Rengsjö till spel utan skadade Anders Persson. Inte heller Jon Pettersson, Rickard Bodin och Roni Bermal är tillgängliga. Frågetecken finns också för Jens Sigfridsson och Pelle Olsson.