Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Serieledande Edsbyn gästas av jagade Forsa IF – Sporten livesänder matchen från Ön

Fyrans serieledare Edsbyns IF leder med 32 inspelade poäng.
På onsdag möter man tabellfemman Forsa – ett möte som Sporten sänder.
– Att sända en toppmatch vill vi alltid göra, så har vi chansen gör vi såklart det, säger Sportens reporter Samuel Hallin.

Annons

Division 4 Hälsingland är en serie som engagerar och Sporten kommer under höstsäsongen sända fyra matcher. Den första matchen spelas på onsdag där serieledande Edsbyns IF möter Forsa IF, ett Forsa som under sommaren förstärkt laget i anfallaren André Mickelsson.

– Edsbyn har rivstartat hösten medan Forsa har haft det knackigt. Att sända en toppmatch vill vi alltid göra, så har vi chansen gör vi såklart det, säger Sportens reporter Samuel Hallin.

– Detta är ett ett självklart steg i vår fortsatta satsning på en ökad bevakning av herrarnas division fyra.

Forsa förlorade förra veckan deras hemmamatch mot Hällbo med 0-2. En riktig missräkning för Forsa som tappat mark i jakten på uppflyttning. Nu får man en chans att revanschera sig och verkligen skapa liv i kampen om en plats uppåt.

För att se matchen behöver du vara Pluskund hos någon av Mittmedias tidningar. Är du inte det än kan du bli det genom att följa den här länken.

Om du prenumererar på papperstidningen behöver du bara aktivera ditt digitala konto (självklart utan extra kostnad) för att se våra livesända matcher.