Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seniormässa i Forsparken

Seniormässan Ymse nahannan hölls på fredagen i Forsparken. Ett uppskattat inslag var att den som ville kunde åka häst och vagn från Sunnangården ner till parken.

I första skjutsen kunde så 14 rullstolsbundna ta sig till mässan. Viksjöforsbaletten bjöd upp till dans vilket också var uppskattat.
Maj-Britt Svärd och Evert Jonsson var några som besökte mässan under fredagen, då det bjöds på både underhållning och bra samhällsinformation för äldre och deras anhöriga. Tanken är också att mässan ska vara en mötesplats för pensionärer, därför har man valt Forsparken som många har fina minnen med.
– Det är väldigt bra med en särskild seniormässa. Dels så får vi som kan gå komma ut, dels får de som annars har svårt att komma ut göra det och det är bra, säger Maj-Britt.
Pensionärsorganisationerna PRO:s Roland Mähl och SPF:s Ove Norén vill även passa på att ge en stor eloge till den personal som har varit med och ordnat, så det kunde bli en seniormässa även i år. Både PRO och SPF uppskattar verkligen det jobbet.