Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sena mål räddade Mohed

Med två sena mål blev Emelie Becker stor matchvinnare för sitt Mohed i bortamötet med Alnös andralag. Mohed vann med 2–0 och tog säsongens fjärde fullpoängare.

Under de första 15 minuterna av matchen var Mohed rejält tillbakapressade och kom knappt över mittlinjen.

Men ju längre halvleken led desto mer kom gästerna in i matchen och jämnade ut spelet. Och i den andra var det Mohed som med sitt fysiska spel bestämde händelserna på planen.

Men några mål blev det inte. Trots flera fina lägen.

Inte förrän anfallsesset Emelie Becker slog till i slutet av matchen.

Vid 1–0-målet sprang hon i kapp bollen långt ner vid kortlinjen, avancerade in i planen några meter och slog in bollen i den bortre burgaveln.

Emelie säkrade sedan Moheds fjärde trepoängare när hon i fritt läge rullade in bollen bakom Alnös målvakt.

– Det var väl inget skönspel direkt, utan mer en kämpamatch från vår sida. Men sett till hela matchen var det ett rättvist resultat, tycker jag. Det var vår tyngd som till slut fick det att tippa över till vår fördel, säger Moheds tränare Tomas Larsson som i och med segern kan sluta kasta ängsliga blickar nedåt i tabellen.

– Ja, så är det. Det här var lite av en sexpoängsmatch och det är viktigt för oss att hänga av lagen bakom.

Redan på onsdag är det dags för nästa match för Mohed som då möter tabellettan Hille hemma på Lägervallen.