Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Selma vann dubbelt i Gävle

I helgens distriktmästerskap i ponnyhoppning som reds i Gävle segrade Selma Hammarström, Ringnäs Ryttarförening, dubbelt upp.
Systern Klara Hammarström vann en klass, en medelsvår B.

Selma Hammarström började med att vinna med B-ponnyn Munsboro Betty Boop, innan hon i dagens andra klass på samma ponny, en lätt A, slog till på nytt.

Tvillingsystern Klara Hammarström gjorde emellertid ett tappert försök att slå Selmas tid i DM-omhoppningen för B-ponnyer på Munsboro Swap Shop, men två nedslag stoppade det.

Hon överraskade därefter i distriktsmästerskapets kategori för ponnyer upp till 140 cm, kategori C, med att ta en andraplacering på June, innan hon avslutade tävlingarna med att vinna dagens högsta klass, en medelsvår B, på Munsboro Swap Shop.

Övriga placerade Söderhamnsryttare blev Amanda Hammarström som vann en LB på D-ponnyn Munsboro Black Betty, samt Linda Durham som vann LA för D-ponnier på Bimbo. Mathilda Hammarström på Munsboro Maisey B blev trea i samma klass.