Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se Radioheads nya animerade musikvideo

I helgen försvann Radiohead från internet. Nu är de tillbaka – med en ny låt och musikvideo.

Låten "Burn the witch" släpptes oannonserat tillsammans med en musikvideo. Den antas vara den första singeln från bandets nya album, som släpps i juni och blir Radioheads första album sedan 2011 års "King of limbs".

– Det nya Radiohead-albumet som släpps i juni kommer inte likna någonting ni hört tidigare, sade bandets manager Brian Message under en frågestund i London i april, rapporterade Fact Magazine då.

Det var i helgen som det brittiska bandet plötsligt försvann från samtliga sociala medier; inlägg raderades och hemsidan blev tom. Sedan startades ett nytt Instagramkonto där bland annat en kort videosnutt publicerades. Fans började genast spekulera kring vad det hela betydde och nu står det alltså klart att det korta klippet var en sekvens från musikvideon till den nya låten "Burn the witch".

(TT)