Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sätt på rätt glasögon, politiker!

Öppet brev till de som styr i Ljusdals kommun.

Annons

Jag undrar varför, ni såväl politiker som tjänstemän, vilka styr kommunen, ständigt tittar med tätortsögon på vad som försiggår inom ert skeende?

Den dagen vi Ramsjöbor inkorporerades i Ljusdals storkommun talades det vitt och brett om vad bra allt skulle bli i framtiden. Efter alla år som gått vet vi, att så blev det inte. Vi måste ständigt kämpa för det minsta lilla vi vill ha och ni som styr, gör allt vad som står i er makt för att trycka ner oss i skoskaften. Det finns hur många exempel som helst att peka på, men jag överlåter åt er själva att rannsaka ert minne, så kanske ni kommer på, att så är det visst – Ramsjöborna är förfördelade i många fall.

Ni som styr i kommunen måste komma ihåg, att vi ute i periferin betalar skatt efter samma taxa som ni i tätorten.

Nu i valtider har ni chansen att visa oss tillbörlig respekt och i de fall det behövs hjälpa oss på ort och ställe och inte hävda motsatsen.

Truls, Ramsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel