Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandberg: En jättespeciell situation

Påskrifterna från Marcus Wikman och Markus Ståhl gläder Bollnäs sportgrupp. Klubben befinner sig i en speciell och utmanande situation.
– Det är jäkligt sällan man står helt utan spelare när en säsong tar slut, säger Marcus Sandberg.

Annons

Han är en av representanterna i den sportgrupp inom Bollnäs som just nu jobbar hårt för att kontraktera spelare inför nästa säsong. Under fredagen lades två bitar i det stora spelarpussel som sportgruppen just nu lägger.

Marcus Wikman och Markus Ståhl har skrivit på nya kontrakt som gäller för 2+1 år.

– Det är extra roligt att våra egna produkter kliver in och är med på tåget, efter en säsong som var turbulent. Det är vår avsikt att bygga laget med de här grabbarna, till att börja med, säger Marcus Sandberg.

Nu fortsätter diskussionerna med resten av spelartruppen.

– Vissa har man kommit väldigt långt med, vissa har man en bit kvar med. Det är många bitar som ska falla på plats, men vi i sportgruppen känner att vi har haft en bra dialog med alla spelare.

Bollnäs befinner sig i en minst sagt annorlunda, och långt i från enkel, situation. Klubben har efter lönesänkningarna och de upprivna spelarkontrakten tvingats att börja om från noll.

– Det är väldigt speciellt, det är jäkligt sällan man står helt utan spelare när en säsong tar slut. Så det är en jättespeciell situation från föreningens sida, och vi jobbar stenhårt. Även om det kanske utifrån verkar som om att allt tar väldigt lång tid.

Han tycker inte att supportrarna ska känna sig oroliga över att endast tre spelare är kontrakterade.

– Läget är under kontroll, det tar lite längre tid än vad det brukar göra. Men det är av anledning av den turbulenta säsong som var.