Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Säkrare med liten springa

Där det tidigare funnits markstående brevlådor sätter vi upp nya lådor med mindre inkast som är säkrare, de stolpburna lådorna är däremot fortfarande kvar.

Svar till Besviken och missnöjd företagare (19/9).

Signaturen klagar i sin insändare över Postens förändringar av brevlådor i Söderhamn. Posten har gjort en översyn av alla brevlådor i tätorter och ser nu till att brevlådor finns där folk uträttar ärenden, som till exempel vid köpcentrum, trafikstråk och postombud. I alla tätorter ska det även framöver vara lätt att hitta en brevlåda.

Mycket riktigt kommer många lådor, främst de som ligger vid våra postombud, ändra senaste tömningstid till klockan 17. Däremot kommer brevlådan vid utdelningskontoret, hörnet Granvägen/Växelgatan, även i fortsättningen tömmas senare (klockan 18).

Där det tidigare funnits markstående brevlådor sätter vi upp nya lådor med mindre inkast som är säkrare, de stolpburna lådorna är däremot fortfarande kvar. Uppstår problem med tjockare brev eller buntar av brev som inte går ner i brevlådan kan dessa lämnas in hos våra Postombud eller Företagscenter.

Anders Öhman

distriktschef Hälsingland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel