Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saknar dig, Bodil Eriksson!

Bra Bodil Eriksson (Insänt 16/1)! Ditt skarpslipade inlägg i frågan om det skandalomsusade Östernäsbygget i regi av Ljusdal Energi är välkommet, skriver signaturen Abacus.

Annons

Vad ska vi ha makten till, när KS-ledamöter med något undantag, inte vill – eller törs – yttra sig vid hearingen den 11 januari. Synd, Bodil , att du inte längre är med i kommunpolitiken.

Det dokument som presenterades av tf vd och styrelseordföranden angående det beramade bygget var ett tjusigt sätt att dölja hur man blivit bondfångad av skojare i fastighetsbranschen. Nu rullar miljonerna och vi som är elnätabonnenter och fjärrvärmekunder får betala notan.

Tänk, om vi haft en vd och styrelse som Ljusdalshem har och som kunnat stå som byggherre för Östernäsprojektet, då hade vi kunnat jubla. Nu får vi dessvärre betala dubbla vd-löner och feta styrelsearvoden för inkompetent lednings- och styrelsearbete.

Abacus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel