Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sahlene om nervpärsen i Eurovision: ”Något jag alltid kommer bära med mig”

När kameramannen vände sig mot Anna "Sahlene" Sahlin under Eurovision Song Contest visste hon att vinsten var utom räckhåll.

Det blev en nervpärs utan dess like för Anna "Sahlene" Sahlin under Eurovision Song Contest. Tidigare söderhamnaren körade bakom Australiens bidrag som sjöngs av Dami Im. Och när juryrösterna räknats ledde landet stort, men publiken var inte lika snäll med rösterna.

Läs också: Anna "Sahlene" Sahlin gör comeback i Eurovision

Det blev en fjärdeplats från telefonrösterna och sammantaget räckte det då till en andraplats, 23 poäng efter vinnande bidraget från Ukraina.

Läs också: SKRÄLLEN: Justin Timberlake uppträder i Eurovision-finalen

Hur kändes det under omröstningen?

– Ja, herrre gud. Det var en nervpärs. Och så kom kameramannen mot oss. Åh nej, nej, nej... Får vi tredje högsta kan det räcka, men vi fick fjärde. Och då booom åkte vi ner. När det ändå blivit klart kändes det, inklusive Dami, att hela teamet var otroligt glada...

Hur kändes det att vara med?

– Det var fantastiskt. Otroligt roligt, en upplevelse. Det var jättekul att sjunga med Dami Im. Hon är en musiker och kan verkligen sjunga och är klassiskt skolad pianist. Hon är ödmjuk och supertrevlig.

Vilken kontakt fick ni?

– Ganska mycket, vi delar loge och upplevelsen. Och man hänger med varann. Det här kommer jag alltid att bära med mig.

Läs också: Sandarnes stolthet Anna Sahlin intar Gävle Konserthus