Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så bevakar vi studenten i Hälsingland – det här får du som kund hos oss

 
Studenten 2020
Visa alla artiklar

Inget är sig likt den här våren, men en sak är säker: Studenten står för dörren och hundratals elever runt om i Hälsingland ska lämna sin skola för sista gången. Som kund hos oss får du ta del av firanden, utspring och äkta glädje.

Årets studentfiranden kommer att se annorlunda ut med anledning av coronaviruset. Studenterna kan inte fira på samma sätt, anhöriga måste följa allt på avstånd och baler ställs in helt och hållet.

Men om du är kund hos oss kan du ändå ta del av studenternas glädje över att äntligen ha tagit sig igenom gymnasiet. Vi kommer finnas på plats på skolorna i Hälsingland när eleverna springer ut för sista gången.

På helahälsingland.se kan du de kommande veckorna ta del av bildspel, livesändningar och artiklar från studentfiranden. Vi kommer att skildra glädjen, berätta om framtidsdrömmar och föreviga ögonblicket.