Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S/L nära skräll i premiären

Hårt nederlagstippade Söderhamn/Ljusne Hockey gjorde en alldeles utmärkt insats i division 1-premiären, men föll med uddamålet borta mot Ore.
– Med de förutsättningar vi har gör vi en jättematch, sa en både besviken och nöjd Olle Djoos, S/L-tränare efter 3–4 (1–2, 1–1, 1–1).

Merparten av de 227 åskådarna i Furudals hockeycenter trodde nog masarna skulle få en enkel resa mot tre poäng.

Visst tog Ore ledningen med 2–1 och 3–1, men division 1-nykomlingen S/L kom tillbaka och Robin Lindqvist reducerade innan perioden två var över, och bara fyra minuter in på sista kvitterade backen Martin Flodin.

– Då var vi på väg att ta över matchen. Känslan var att vi skulle vinna, men så drabbades vi av ett helt obegripligt matchstraff. Fredrik Östmark fick det för en helt riktig tackling, säger Olle Djoos.

Följden blev att Ore fick spela fem mot fyra i fem minuter och med bara femton sekunder kvar av det numerära överläget gjorde hemmalaget 4–3.

– Hade inte det där hänt hade vi vunnit, menade S/L-tränaren.