Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S/L laddar upp

I våras klarade S/L Hockey ett nytt kontrakt i tvåan med ett nödrop.
En situation som inte ska upprepas i vinter.
– Det ser bra ut och vi vill inte genomlida det som var i våras igen, säger Lars-Olov Myhrman, styrelseledamot i S/L.

Annons

Om en dryg vecka går S/L på is i Ljusnes ishall.

Och förutsättningarna inför seriestarten den 27 oktober ser bra ut och laget börjar att ta form på allvar.

Bland annat genom ett hett nyförvärv, Mikael Sjödin, som återvänder till moderföreningen efter sin sejour i division 1-laget Hudiksvalls HC.

– Lite av en drömvärvning för oss. Vår filosofi är att bygga laget kring egna, unga spelare. Tillsammans med erfarna och duktiga killar utifrån som kan dela med sig av sina erfarenheter, säger Lars-Olov Myhrman, Ljusnes egen "Mr. Hockey".

S/L har också klart med tre andra nyförvärv som Myhrman räknar med ska förstärka laget under kommande säsong. De är:

* Simon Östlund, 26 år, som senast spelade division 1-hockey med Tierp. Han har dessutom spelat i all ungdoms- och juniorlandslag.

* Johan Hedlund, 19 år, återvänder till moderklubben efter att ha pluggat på hockeygymnasiet i Uppsala. Han har spelat med Almtunas J20-lag och Team Uppsala i ettan.

* Ben Daucette, 18 år, från Kanada och laget Ottawa Sting. Han ska studera på Staffangymnasiet och lira hockey under en säsong med S/L.

Gävlebon Tomas Tillstrand fortsätter att träna laget. Precis som han gjorde förra säsongen.