Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S/L föll i försäsongscup

Det handlade om en försäsongscup.
Vilket också gav försäsongsspel.
Stök, bök, lågt tempo och missade passningar i massor dominerade då S/L Hockey föll hemma i ishallen mot Valbo med 4–6 (1–1, 2–3, 1–2) i den första gruppspelsmatchen i Sniper Preseason Challenge Cup.

Nystartade Sniper Preseason Challenge Cup är en försäsongscup som spelas över fyra dagar. I S/L:s grupp ingår – förutom Valbo – också Värmdö, ett division 1-lag som S/L möter på fredag i Valbo.

I den andra gruppen ingår initiativtagarna Team Gävle och Tierp samt Falun och på lördag spelar alla lagen i de två grupperna en varsin placeringsmatch iTierp.

Att Sniper Preseason Challenge Cup är ett tillfälle till en smula allvar i tävlingsmiljö var det mest positiva som S/L-tränaren Olle Djoos kunde hitta efter förlusten mot Valbo:

– Ja, det här var vår sämsta match för säsongen så här långt. Killarna gör inte alls vad vi bestämt oss för att göra utan kör efter egna idéer. Jag är besviken – inte över att vi förlorar – utan på sättet vi gör det, menar Olle Djoos.