Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rösta fram Årets Ledare 2017 – här är finalisterna

Nu kan du vara med och rösta fram Årets Ledare till galan Hylla i Hudiksvall! Juryn har valt ut fem finalister som har chans att ta hem titeln på galan den 27 april. Se till att rösta på din favorit nedan!

Annons

Hylla är en gala med syfte att hylla föreningar, företag och organisationer som når framgång, är modiga och medvetet ger hopp om en ljus framtid. Helahälsingland.se är prisvärd för Årets Ledare – ett av nio priser som delas ut på galan i Hudiksvall. Årets ledare är ett publikpris. Det innebär att det är ni läsare som nominerar och röstar fram vinnaren.

Så här gör du för att rösta:

Skicka HHLEDARE mellanslag numret på den du vill nominera till 720 72.

Exempel: HHLEDARE 4

Sms:et kostar 5 kronor.

Sista dag att rösta är den 24 april. Vinnaren kommer att presenteras och hyllas under galan den 27 april, samt på helahälsingland.se.

1. Johanna Örnehag – MTH Utbildning AB

"Johanna är en inspirerande ledare som gjort MTH Utbildning till en härlig arbetsplats för både elever och medarbetare. Hon lyfter sina medarbetare, har samarbete med många olika föreningar och företag och har även fått skolan att bli en Microsoft Showcase skola. En chef som litar på sina medarbetare, är driven, orädd och alltid sätter elever i första hand".

Johanna Örnehag, kandidat 1.

2. Erik Ohlsson – bl a Hudikkalaset, Team Myhrer, Jubel

"Erik är en naturbegåvning som ledare och har många järn i elden. En person som får med sig sina medarbetare utan piskor och dopade morötter. I sin mångsidighet har han byggt upp en framgångsrik verksamhet som är bra för Hudiksvall, däribland Hudikkalaset, Team Myhrer, Gold-N-Stripe och Artistbyrån Jubel. Han är en ledare som brinner för det han gör och får med sig sin omgivning".

Erik Ohlsson, kandidat 2.

3. Irene Ilonen Mickelsson – Trygga Hjälpen

"Irene brinner för det område hon jobbar med, att skapa en riktigt bra äldreomsorg. Att alltid sätta kunden i centrum. Hon har genom målmedvetet arbete, engagerade medarbetare och teamledare byggt upp ett företag inom vård och omsorg som hon kan vara stolt över. Irene sprider en positiv energi till sin omgivning. Hon har en personalpolitik som gör att medarbetarna blir sedda, de får inflytande, delaktighet och friskvård".

Irene Ilonen Mickelsson, kandidat 3.

4. Håkan Bäckström – Hexatronic

"Hexatronic har gått från chockbeskedet om fabrikens nedläggning, till att i dag ha cirka 200 anställda och växa såväl nationellt som internationellt. Med sitt driv och engagemang är Håkan en bidragande orsak till att Hexatronic blomstrar och ligger i framkant då det gäller kabeltillverkning. Håkan står för ett direkt och tydligt ledarskap".

Håkan Bäckström, kandidat 4.

5. Ann Sofie Lundvall – Hälsinglands Fastighetsbyrå

"Ann Sofie är en fantastisk och entusiasmerande person som får personalen att växa och må bra. Hon hittar egna vägar att driva företaget och ger hela gruppen möjlighet att påverka. Hon känner ansvar för Hudiksvall och ligger bakom bl.a. Mamma by Hudik, grafittiväggen på Aktivitetsfabriken samt välgörenhet för ungdomsföreningar i Hudiksvall. På kort tid har HF blivit en av de två största mäklarfirmorna i Hudiksvall".

Ann Sofie Lundvall, kandidat 5.

Annons