Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Riskerna med vaccin undanhålls

/

Läkemedelsbolagens enda intresse är att tjäna så mycket pengar som möjligt. I denna mångmiljardindustri med vaccinationer ingår värnlösa barn som pålitliga kassakor, skriver Bo G Jonsson. Han får svar av Charlotta Bergquist, Läkemedelsverkets expert på vacciner.

Annons

Vaccinationsdomstolen i USA, Vaccine Court, anser att det är bevisat att en fyra månaders gammal baby dog av sina vacciner. Föräldrarna besökte sin barnläkare med sin baby som vaccinerades med fem olika vacciner: DTaP, IPV, PVC, Rotavirus, HEP B vaccinationer. Enligt domstolsdokument beskriver barnets läkare i sin journal vid läkarbesöket att barnet är hälsosam, kooperativ, välnärd och jollrar. Efter läkarbesöket på eftermiddagen märker föräldrarna att deras barn inte längre jollrar utan barnet är istället tillbakadragen, tystlåten och rör sig sämre. Mindre än 24 timmar senare dör barnet.

Till dags dato har vaccinationsdomstolen mycket motvilligt betalat ut 4 miljarder dollar till offer för vaccinationer! Det säger väl allt om det finns en speciell domstol som handlägger skadestånd för vaccinationsoffer. Skadestånd på 4 miljarder dollar är ett tydligt bevis på hur omfattande skadeverkningarna är när det gäller vaccinationer. Mörkertalet är säkerligen betydligt större.

Domstolen i Rimini i Italien gav föräldrar rätt till skadestånd på grund av vaccinationsskador på deras barn. Barnet visade symptom för autism redan samma dag som det fick vacciner för mässling, påssjuka och röda hund, så kallat MPR vaccin. Barnet fick snabba psykiska och fysiska förändringar. Efter några år hade barnet 100 procent invaliditet. Flera specialister (ej köpta av industrin) bekräftade sambandet med MPR vaccinet.

En tidigare anställd på den amerikanska myndigheten CDC, Bill Thompson uppger att man hade sett att vacciner förorsakade bland annat autism. De anställda belades med munkavle och uppgifterna undanhölls för allmänheten under flera år. Bill säger att han skäms när han möter föräldrar med autistiska barn och att han själv har medverkat till detta. Därför kan han inte längre tiga utan han har istället valt att berätta sanningen.

Läkemedelsbolagens enda intresse är att tjäna så mycket pengar som möjligt. I denna mångmiljardindustri med vaccinationer ingår värnlösa barn som pålitliga kassakor. Att detta får fortgå är ren galenskap och en utbredd barnmisshandel. Myndigheter, läkare och sjukvården är möjliggörare av vacciner och ofta skrämmer man upp föräldrarna att de måste vaccinera sina barn. Riskerna med vaccin undanhålls för både föräldrar och för allmänhet.

Politiker i Sverige vill införa vaccinationstvång för barn i strid mot svensk och EU lag. Det är endast barnens egna föräldrar som kan välja eller vägra vaccination. Måtte föräldrarna ifrågasätta vaccinationspropagandan och tänka själva.

Bo G Jonsson

Läkemedelsverket svarar:

Så här säger vi på Läkemedelsverket: Först vill vi betona att allvarliga biverkningar av vaccinationer är mycket ovanliga.

Vaccination skyddar mot mycket allvarliga sjukdomar som riskerar att orsaka dödsfall och svåra komplikationer.

Men inga läkemedel är fria från biverkningar. De biverkningar som har setts finns beskrivna i produktinformation för varje läkemedel, inklusive vacciner.

Återigen betonar vi att vacciner är en av de mest hälsobefrämjande medicinska åtgärder som finns.

För varje vaccin görs noggranna studier innan de får säljas, och för det barnvaccinationsprogram som finns i Sverige görs också noggrann utvärdering av tidpunkter och kombinationer av vacciner.

Folkhälsomyndigheten har en bra sammanfattning av effekten av vaccinationsprogrammet på sin hemsida.

Angående de rättsfall som nämns i insändaren vill vi poängtera att juridiska beslut och vetenskapliga bedömningar inte nödvändigtvis sammanfaller.

Det finns inga som helst vetenskapliga belägg för att vaccination orsakar autism, men det finns en omfattande ryktesspridning.

Inte heller har någon Läkemedelsmyndighet (inklusive svenska Läkemedelsverket) sett något samband mellan plötslig spädbarnsdöd och de vacciner som finns godkända.

Charlotta Berquist

expert vacciner, Läkemedelsverket

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons