Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Vi tror på en kommun som har mer än kärnverksamheter

Att ställa den ena verksamheten mot den andra är inte rimligt för oss som har ansvar och framtidstro, skriver Marie Centerwall (S), Benny Engberg (BP), Åsa Äng Eriksson (M) och Britt-Marie Rosenkvist (MP) i en replik till en insändare av KDU där de riktar kritik mot den styrande majoriteten i Bollnäs kommun.

Svar på insändare av KDU.

Bollnäs kommuns kärnverksamheter är mycket viktiga!

En god kvalité i skola och omsorg är en självklarhet för kommunledningen. Därför prioriteras även denna i vårt budgetarbete och budgetbeslut.

I de kommunala verksamheterna pågår hela tiden ett ambitiöst arbete av alla anställda, som vi är både stolta och imponerade av, som alltid möter utmaningar och skapar möjligheter utifrån befintliga och nya behov i en föränderlig värld. Allt för våra medborgares bästa. Vi är också väl medvetna om att det kan vara arbetsamt när det krävs förändringar.

Dessutom tror vi på en kommun som har mer än kärnverksamheter. Vi tror på entreprenörskap, ett brett föreningsliv och tillväxt. Att ställa den ena verksamheten mot den andra är inte rimligt för oss som har ansvar och framtidstro.

Marie Centerwall (S) Benny Engberg (BP)

Åsa Äng Eriksson (M) Britt-Marie Rosenkvist (MP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel