Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Vi satsar även i Forsa – men kanske bör du ta en titt i backspegeln själv, Anton Stark?

Ditt påstående är felaktigt, och tråkigt. Nog har det hänt och kommer att hända saker i Forsa under nuvarande kommunledning, skriver Mikael Löthstam (S) i ett svar till centerns Anton Stark.

Replik på Anton Starks insändare: När tänker majoriteten lyfta blicken och satsa på Forsa? "Det är en oslipad diamant"

Centerpartiet genom Anton Stark anför i sin insändare att kommunledningen i Hudiksvall inte aktivt bidrar till i Forsas utveckling. Påståendet är felaktigt och tråkigt när han i sig vet att så inte är fallet.

Kommunstyrelsen den 12 maj tog beslut om investeringar i ny förskola a 25 miljoner kr. Detaljplanearbete kring nya bostäder pågår, uppdraget till Hudiksvallsbostäder ligger fast. Olika alternativ för busshållplatsen har utretts och mycket riktigt skulle alternativen presenteras innan kommunen tog ställning i frågan, tyvärr blev det här fel i vår interna process.

Utöver detta har multisportarena anlagts, uppfräschning vid gamla vattentornet, område för småhustomter håller på att tas fram, där förhandsbesked sökts. När det gäller medborgardialogen kommer den att hållas så fort restriktionerna kring pandemin hävts och tillåter större sammankomster.

Det jag nu beskriver har skett på initiativ under föregående och nuvarande kommunstyre i kommunen. Så nog har det hänt och kommer att hända saker i Forsa. Innan du Anton kritiserar kommunledningen för handlingsförlamning, kan du väl titta i backspegeln och tala om vad som hände i Forsa när ni själva satt i majoritet och styrde kommunen.

Med vänlig hälsning

Mikael Löthstam (S) kommunstyrelsens ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel