Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Vi känner båda till styrkeförhållandena i nämnden, Skoglund

Denna kommunikation via insändarsidorna är avsedd för allmänheten och direkt till er i majoriteten, skriver Bengt-Olov Renöfält i en replik till Fredrik Skoglund.

Replik till ”Bygg inte på åkermark”: Ordförande Fredrik Skoglund, både du och jag känner till styrkeförhållandena i miljö- och byggnämnden. Majoriteten har 5 ledamöter, oppositionen har 2 ledamöter i den nämnden.

Jag vet dessutom att den ensamme centerpartisten i nämnden kommer att föreslå att ärendet ska avgöras av kommunfullmäktige. Det kommer han att göra nu vid nämndens sammanträde den 11 december.

Denna kommunikation via insändarsidorna är avsedd för allmänheten och direkt till er i majoriteten. Kommunikationen ökar möjligheten att ni i den starka majoriteten lyssnar på honom och låter frågan avgöras i kommunens högsta beslutande organ. Lätt som en plätt röstar ni annars ner honom och avgör frågan i miljö- och byggnämnden.

Bengt-Olov Renöfält, gruppledare Centerpartiet i Bollnäs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel