Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Vi har tålmodigt väntat länge nog – Priotera denna väg nu!

Vi är trötta på att vi inte ska ha en dräglig väg till vårt arbete. Ta oss på allvar! skriver signaturen Bilist i en replik till Trafikverket.

Du skriver att under 2020 ska det förhoppningsvis göras något av vägen mellan Letsbo och Hennan. Häromdagen stod det i tidningen att det skulle göras förbättringar under innevarande år, alltså 2019. Det förstod vi som läste att det blir inget av med det. Ni lappade och lagade denna sträcka 2018, vad kostar inte det. Gör riktigt på en gång!

Vi som åker denna väg tycker nog att sträckan Skansen - Letsbo är i sämre skick. Det är ingen väg, det är en stig som du får köra slalom på för att klara de värsta guppen och sprickorna i asfalten. Priotera denna väg nu! Vi har tålmodigt väntat länge nog.

Vi är trötta på att vi inte ska ha en dräglig väg till vårt arbete. När vi möter lastbilarna i kurvorna och släpet kränger på grund av dålig väg, så funderar man varje gång om man ska klara sig eller om man ska bli ett streck i statistiken. Ta oss på allvar! Vägen mot Järvsö skulle aldrig få bli så här dålig.

Bilist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel