Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Var finns Losbygdens alla lokala politiker?

Har alla politiker i Los bara "jamsat med" och röstat ja för de förslag, där miljoners miljoner har gått till att satsa på allt ifrån badplatser, cykelparker,  och inköp av vattenskadade kontorskomplex med mera? undrar signaturen Gråsprängd ortsbo.

Vilka utomordentligt angelägna åsikter som "Ett gäng gråsprängda 50-talister" framförde på insändarplats i bland annat LjP och helahälsingland.se. Att kommunens politiker skulle få göra studiebesök på andra orter än i Ljusdal och Järvsö skulle säkert vara mycket lärorikt för dem.

Men en liten undran är också på sin plats. Var finns Losbygdens alla lokala politiker? Ingen enda av dem har uttryckt någon som helst åsikt om de beslut och förslag om indragningar och försämringar som rör den egna hembygden. Har alla politiker i Los bara "jamsat med" och röstat ja för de förslag, där miljoners miljoner har gått till att satsa på allt ifrån badplatser, cykelparker,  och inköp av vattenskadade kontorskomplex med mera?

Dessa lokala politiker verkar inte ha uttryckt någon enda åsikt om försämringar som genom åren har drabbat Los. Skola, äldreomsorg, barnomsorg, kulturliv, kyrka och väghållning är bara några få exempel på områden som drabbats. Ingen lokal politiker i Los har protesterat eller ens uttryckt en åsikt. Skärpning!

Gråsprängd ortsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel