Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Sverige är i akut behov av en ny regering

Nils Furuskog replikerar på signaturen Spanarns insändare "S och C vänstertroll?".

INSÄNDARE: SD en fara för Sverige? Hur tänker man då?

REPLIK: S och C vänstertroll?

Först och främst så borde vi ta och titta tillbaka på den socialdemokratiska historien. Apropå allas lika värde och svenska samer. Eller tyska trupptransporter genom Sverige. Det svenska krigsskadeståndet. Och en hel del annat.

Signaturen Spanarn har tydligen heller inga som helst problem med de kriminella klaner som finns i Sverige. Deras egna lagar och regler. Utanförskapsområden, dödskjutningar, tvångsgifte och en hel del annat som pågår dagligen i detta land.

Utländska ligor som åker runt och stjäl bildelar, båtmotorer med mera. Överfulla fängelser.

Men jäklar i mig om SD skulle hamna i regeringsställning? Som en del av en svensk regering. Seriöst. Så som det ser ut, är i Sverige idag kan man inte på fullaste allvar påstå att detta land skulle skulle totalhaverera om SD blev en del av en ny svensk regering. Min fråga var: Vem/vilka är det som bär ansvaret för hur det är i Sverige?

Är det SD eller Socialdemokraterna? Och hur är det med den socialdemokratiska historien? Finns det några lik i garderoben? Sverige är i akut behov av en ny regering, en ny statsminister.

Nils Furuskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel